Groepsreizen

De groepen 18-25 en 24+ zijn standaard gecombineerd, maar met het slapen kun je natuurlijk zelf bepalen bij wie je zit. Mannen en vrouwen slapen gescheiden. Meer informatie over Groepsreizen.

Uiterlijk vier weken voor vertrek weten we zeker of een rondreis door kan gaan. Hoe eerder iedereen boekt, hoe sneller we duidelijkheid kunnen geven. Maak je geen zorgen als er nog niet voldoende mensen op de lijst staan in je Simi account, in onze ervaring zijn juni en juli maanden waarin nog ontzettend veel boekingen binnenkomen. Indien de minimumdeelname nog niet is behaald zullen we altijd eerst proberen te kijken naar een andere oplossing om de reis alsnog doorgang te kunnen bieden.

De gemiddelde groepsgrootte afgelopen jaar was 23 personen.

WAAROM BIJ SIMI BOEKEN?

- Gemiddeld scoren onze reizen een 8.8

- Simi is vier keer in vijf jaar tijd verkozen tot beste aanbieder van jongerenreizen, maar heeft ook awards ontvangen als organisatie met de beste reisbegeleiding en als beste aanbieder van actieve vakanties.

- Bij Simi voer je de reis echt als groep uit. Het grootste deel van het programma en de activiteiten doen we met de hele groep, met daarnaast ruimte voor mensen om op individuele basis nog optioneel iets te ondernemen.

- Alle reisgelden worden gegarandeerd door de Stichting SGR. Op de website kun je onze aansluiting controleren.

- Jaarlijks reizen vele honderden reizigers tussen de 18 en 32 jaar met Simi Reizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *